Over mij

Over de expositie

Vanaf 1993 en nu voor de 20ste keer organiseer ik deze expositie bij mij thuis in de tuin. In een blokhut, in tenten en, bij goed weer verspreid in de tuin, is mijn werk te bezichtigen. Tevens is bij deze expositie een fotoboekje (32 pagina’s) te koop met de ‘ultieme collectie’. Hoogtepunten met acryl- en olieverfschilderijen, tekeningen en stenen objecten. Aangezien ik op 3 juni 65 jaar word zal deze expositie voor mij een bijzonder karakter hebben. U bent van harte welkom op 4 & 5 juni vanaf 13:00 tot 18:00 op de Jacob Catsstraat 41 in Hilversum. Hier kunt u een overzicht bekijken van mijn werk.

Mijn werkwijze

Gedreven door de schoonheid van de natuur en het ongrijpbare mystieke van het leven maak ik mijn creaties.  Mijn werk is te omschrijven als landschappelijk, maar door meerdere “lagen”, kleurgebruik en o.a. meerdere hemellichamen en mystieke gedaantes, niet direct herkenbaar van Moeder Aarde.

Zonder een specifieke opleiding experimenteer ik met diverse materialen vanuit een vaste levensfilosofie: ‘Gewoon doen!’

Schilderen

Jarenlang heb ik mij op schilderen geconcentreerd gebruikmakend van diverse materialen zoals, olie/acryl/aquarel verf, pastelkrijt potlood en ondergronden, zoals computerschijven, houten panelen voor drieluiken, papier en doek.

Beeldhouwen

Sinds een aantal jaren ben ik met steenbewerking bezig: met mergel, speksteen en albast maak ik objecten/vormen. Deze vormen zijn soms herkenbaar als menselijke gedaantes, maar ook abstracte vormen, ontstaan door de al aanwezige vorm in de steen.

Tevens heb ik workshops gegeven in mergel bewerken.